recherche
Samedi
Dimanche
Lundi
Webcam
>

Vend banimi

keni mudësin qe të banoni me një apartament (banesë) me qira, kurse kjo mund të zhvillohet ndaj një agjensioni publik apo privat.

Eshtë me rëndësi që një kontroll ti bëhet apartamentit në fillim, që të nënshkruhet banori dhe agensioni apo pranari privat, që mos të ketë dyshim kur ta lëshoni vend banimin.

Globalisht kontratat nënshkruhen për një vit, dhe perseritet automatikisht (vetvëti)

Gjithhere ma tepër, një garancion për banim është e mundshme që të kerkohet. Ajo mund të furnizohet nëpërmes bankes ose për mes një akonti. Eshtë një shumë që përshtatet me 3 muaj të pagesës të banimit dhe ajo bllokohet deri në fund të kontrates të nenshkruar.

Adresa ndihëmëse

POI
ASLOCA
(shoqata për banuesit me qira)
Rue de l'Industrie 10-1950 Sion
Tel: 027/322.92.49

En savoir plus
Administration municipale de Martigny Secrétariat Général Hôtel de Ville 1 Case postale 176 CH-1920 Martigny Tél. : 027 721 21 11 Fax : 027 721 22 12 Contacter la ville de Martigny
Horaires d'ouverture du Greffe municipal
du lundi au vendredi
07h30 - 12h00
13h30 - 17h30
Merci de respecter les précautions sanitaires
Horaires d'ouverture de l'Accueil Citoyen
du lundi au vendredi
09h00 - 12h00
15h00 - 18h30
Merci de respecter les précautions sanitaires
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to improve your user experience and to provide website statistics.
Read the legal notice ok