recherche
Mardi
Mercredi
15°
Jeudi
16°
Webcam
>

Disa data

Ditet e festave

Valais ësht një kanton katolik, dhe ky i respekton ditat e festave të kesaj feje.

 • 1er Janar : viti i ri
 • 19 Mars : St - Josepeh
 • funi i Majt(datë e ndryshme) : Ascension
 • mesi i Qeshorit (datë e ndryshme) : festa e zotit
 • 1er Gusht : fest Nderkombtare
 • 15 Gusht : Assomption
 • 1er Nentor : Toussaint
 • 8 Dhjetor : Immaculée conception
 • 25 Dhjetor : Noël (para vitit të ri)

Manifestime të ndryshme

 • Tregu i Octodurr-it : çdo të enjte në sheshin qendror dhe Avenue de la Gare
 • Karnaval (Festivali në fund të dimrit) në mes të shkurtit dhe marsit
 • Java e Valais-it kundër racizmit prej 15 nderi me 21 marsit
 • Dita 5 kontinentet midis javës së dytë dhe të tretë të qershorit
 • Open air (Teatri Amfiteatri) nga 22-15 korrik
 • Panairi i Valais CERM (tetor për 10 ditë)
 • Festivali i Shën-Michel (Martigny-Bourg) më 2, 3, 9 dhe 10 tetor
 • Luftimi në mes Lopeve  në tetor Teatri 4
 • Cirku Knie - CERM në tetor nga programimit
 • La Corrida Octodur në qendër të qytetit në nëntor
 • Panairi i madhë Mrtigny-Bourg nga e hëna e parë e dhjetorit
 • Tregu i Krishtlindjeve në fund të dhjetor-it në qendër të qyetit
 • Festivali Internacional Folklorik  Octodurus (FIFO) javën e parë të ngjarjeve palë gusht çdo vit në CERM dhe në qendër të qytetit

 

En savoir plus
Administration municipale de Martigny Secrétariat Général Hôtel de Ville 1 Case postale 176 CH-1920 Martigny Tél. : 027 721 21 11 Fax : 027 721 22 12 Contacter la ville de Martigny
Horaires d'ouverture du Greffe municipal
du lundi au vendredi
07h30 - 12h00
13h30 - 17h30
Merci de respecter les précautions sanitaires
Horaires d'ouverture de l'Accueil Citoyen
du lundi au vendredi
09h00 - 12h00
15h00 - 18h30
Merci de respecter les précautions sanitaires
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour améliorer votre expérience utilisateur et réaliser des statistiques de visites.
Lire les mentions légales ok