Intégration
Vous êtes ici > Vivre à Martigny > Intégration > Prezantimi i qytetit
Imprimer le contenu de cette page Télécharger cette page en PDF Recommander cette adresse à un ami

Prezantimi i qytetit

Integrimi i të huajve

Përcjellje, informacione dhe orientim për të sapo ardhurit.
Koordinimin e të gjitha detyrave lokale që kanë të bëjnë me integrimin e të huajve në qytetin e Martigny-it.
Mbajtur kontakt dhe dialog me organizatat e huaja dhe organizatat e huaja për ndihmë.
Natyralizim

Delegati i integrimit për të huaj
Sognane Mahamadou
Rue de l'Hotel de Ville 1
1920 Martigny

Tel. : 027 / 721.22.59
Fax: 027 / 721.22.57
Contacter
Orari: të hënën, të martën, të mërkurën dhe të enjten nga 08 h 00-12 h 00 dhe 13 h 30 18 h 30,

Kurset franceze për të huajt dhe shtetësi: Zyra e Integrimit

Kursi mbahet nga e hëna deri të premten:në periudhën nga shtatori deri në dhjetor dhe nga shkurti deri në qershorë
Nivelet: Shkrim dhe lexim ?? ?, fillestar ? ??, mesatar, mesatar dhe avancuar
Në mëngjes mësimi mbahet nga ora 09:00-10:30 në Shtëpinë e Muzikës dhe në mbrëmje nga ora 19:00 të 20h 30 në shkollën fillore  Sainte-Marie.
Për tu infomuar dhe regjistruar mund të kontaktoni në numrin : 027 / 721 22 59

Delegat i integrimit i të huajve
Rue de l'Hotel de Ville 1
1920 Martigny
Kërkesat 027 721 22 59

 

Histori, Gjeografi dhe Sistemi politik
Shkollat, Qerdhet
Formalitete për rigjistrim
Vend banimi
Disa data
Puna
Perdorimi i traditave
Vetura
Burimet e disponueshme