recherche
Mercredi
Jeudi
21°
Vendredi
17°
Webcam
>

Perdorimi i traditave

Lirija dhe drejtat e njeriut

Liria personale të drejtat e njeriut, demokracia dhe neutraliteti, janë të rëndësishëme dhe tradicionale zvicërrane.

Dy lloje të religjionëve existojnë (katolike dhe protesatnte) janë te ngjajshme për lirinë e besimit e kanë të garantuar.

Barazimi te mashkujtë dhe te femrat janë të shkruar në ligjin zvicerran, dhe të drejtat e fëmijëve janë njohuara dhe gjith ashtu të respektuara.

për shembull, ndalimi që femijët të punojnë, të jenë të malltretuar, liri të mendimit të bashkëshortëve, në profesion, në fe, në mendimi politikë etj.

Existojnë denime të ashpërta, (të forta), si në burgim, për akte raciste, sexiste, ose shiqime të kqijatë njëgrupi apo minoriteti.

 

Administration municipale de Martigny Secrétariat Général Hôtel de Ville 1 Case postale 176 CH-1920 Martigny Tél. : 027 721 21 11 Fax : 027 721 22 12 Contacter la ville de Martigny
Horaires d'ouverture du Greffe municipal
du lundi au vendredi
07h30 - 12h00
13h30 - 17h30
Merci de respecter les précautions sanitaires
Horaires d'ouverture de l'Accueil Citoyen
du lundi au vendredi
09h00 - 12h00
15h00 - 18h30
Merci de respecter les précautions sanitaires
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour améliorer votre expérience utilisateur et réaliser des statistiques de visites.
Lire les mentions légales ok